ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

Προγραμματίζετε το επόμενο ταξίδι σας; Ξέρουμε πως τις μέρες μας το βασικό σας εργαλείο θα είναι το διαδίκτυο. Γι αυτό αισθανθήκαμε την ανάγκη να σας παρέχουμε έναν ιστότοπο με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε σχετικά με τα καταστήματα- και όχι μόνο -της Αρχαίας Ολυμπίας!

ΠΑΘΟΣ

Οι επαγγελματίες που θα βρείτε σε αυτόν τον ιστοχώρο είναι όλοι παθιασμένοι με τις επιχειρήσεις τους. Νέα καταστήματα αλλά και παλιές οικογενειακές επιχειρήσεις τριών γενεών με επίγνωση των αναγκών του επισκέπτη είναι όλοι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν και να σας χαρίσουν μια μοναδική εμπειρία αγορών στην Αρχαία Ολυμπία! Είδη λαϊκής τέχνης, κοσμήματα, αναμνηστικά, ρούχα, παπούτσια, προϊόντα ελλήνων βιοτεχνών και καλλιτεχνών, χειροποίητες δημιουργίες, και τοπικά εδέσματα είναι μερικά από αυτά θα βρείτε στην αγορά μας. Απολαύστε τα ψώνια σας!

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Στην Αρχαία Ολυμπία υπάρχουν πολλές επιλογές για ψώνια και η πόλη προσφέρει μια άνετη, ευχάριστη και ασφαλή ξενάγηση σε όλη την αγορά για τους επισκέπτες. Ο κεντρικός εμπορικός δρόμος είναι ευθεία και πλακόστρωτος με εύκολη πρόσβαση στα καταστήματα. Το περπάτημά του είναι μια ευχάριστη βόλτα και τα μεγάλα του πεζοδρόμια τον καθιστούν ιδανικό για να κυκλοφορήσουν οικογένειες με μικρά παιδιά, ηλικιωμένοι και άτομα με κινητικές δυσκολίες. Κοντά στην αγορά θα βρείτε τρία πάρκινγκ, με 500 θέσεις στάθμευσης, όπου μπορείτε να αφήσετε το αυτοκίνητό σας και να χαρείτε πεζοί τη βόλτα σας στην αγορά.

ΠΟΙΚΙΛΙΑ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Στον κεντρικό δρόμο, στην Πραξιτέλους Κονδύλη, αλλά και στους παράδρομους αναπτύσσεται η αγορά της πόλης. Εδώ ο επισκέπτης μπορεί να βρει διάφορες επιλογές για αγορές, διασκέδαση και φαγητό, συνδυάζοντας έτσι την επίσκεψη του στον ιστορικό τόπο της Αρχαίας Ολυμπίας με τη διασκέδαση και τα ψώνια. Καταστήματα, εστιατόρια και καφετέριες για κάθε γούστο και «βαλάντιο», αλλά και για όλα τα μέλη της οικογένειας σας περιμένουν. Στόχος μας να προσφέρουμε ποιοτικά είδη με τη βέλτιστη σχέση ποιότητας-τιμής. Χαλαρώστε, πάρτε το χρόνο σας και βρείτε εύκολα ό,τι ψάχνετε…